Правила за ползване на форума.

Всичко за нас, вас и форума.
Заключена
Потребителски аватар
fenabg
Мнения: 28
Регистриран: пон мар 27, 2017 11:58 am

чет окт 05, 2017 11:46 pm

1.Използвайте подходящи по тематика раздели! Грешно позиционирани теми ще бъдат изтривани или премествани в подходящия раздел.

2.Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума.Нямаме много теми но това не значи че хондата не гори масло.

3.Не ползвайте голям брой емотиконки в едно мнение.

4. Преди да прикачвате картинки директно в темите, преценете дали не са твърде широки. Големите картинки налагат скролването на прозореца, а това прави прочита на темата неудобен!

5.Ако в мненията си ползвате цитати, цели материали или статии от други източници, задължително посочете името и авторите им. Ако са от Интернет страница - напишете адреса й!

6.Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Не издавайте ниската си култура! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!

7.Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя Вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спорът!!!

8.Забранено е рекламирането на фирми, търговска дейност или интернет страници в теми, аватари, подписи или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администраторите на форума.

9.При системно нарушаване на правилата, ще бъдат спрени правата Ви за публикуване на мнения за срок, индивидуално определен от администраторския екип. При повторно нарушение ще последват по-сериозни административни мерки. Всеки опит да се заобиколи административно наказание по какъвто и да е начин, ще бъде последван от окончателен БАН.

10.Уважавайте чуждите мнения и избор.

11. Екипът си запазва правото да прави промени в правилата и условията без предупреждение !

12.Забавлявайте се !!! Все пак това е хоби!!!

Заключена
  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост